Foredrag

Foredrag

Bliv klogere på dit kæledyr sammen med os

Viden gør os hele tiden klogere. Vi vil gerne dele vores viden om kæledyr med dig og din familie, så I bliver klogere på jeres kæledyr.

Vi tilbyder løbende foredrag om de forskellige kæledyr, blandt andet om, hvordan du og din familie gør jer klar til at få et nyt familiemedlem, eller hvis du for eksempel har en kanin, hvordan kan du så finde en ven til din kanin og få dem bondet, så de nyder hinanden hver dag? Eller er du nybagt katteejer, så er der måske nogle ting, som er godt at vide, for at du kan tilbyde din kat det allerbedste liv sammen med dig.

Hold øje med vores hjemmeside og med vores SoMe kanaler, det er her vi slår foredragene op.

Book et foredrag

Vi kommer også gerne ud og holder foredrag. Måske du og dit netværk er meget interesseret i at vide mere om kaniner, eller I kunne tænke jer at høre noget mere om den psykiatriske service- eller terapihund?

Er du og dit netværk interesseret i at høre mere og eventuelt booke os til et foredrag, så hører vi meget gerne fra jer:

Læs også

FAQ

Adoption af kæledyr Hvad koster det at adoptere en hund? Når du adopterer en hund er den sundhedsefterset, adfærdsvurderet, mærket og givet første del af...

Cookie og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik  I det følgende kan du læse hvordan The Voice of Pets håndterer personoplysninger. The Voice of Pets lægger stor vægt på, at...

Dokumenter for The Voice of Pets

Dokumenter for The Voice of Pets omfatter blandt andet referater fra tidligere generalforsamlinger, bestyrelsesmøder, budgetter og vedtægter.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere