Protektor

Protektor

I december 2018 tiltrådte Dennis Knudsen som protektor for The Voice of Pets. Dennis afløste den folkekære Poul Thomsen, kendt fra TV-programmet "Dus med dyrene". I TV-programmet kunne danskerne kunne skrive ind og få svar på alle mulige spørgsmål om dyr. Også hunden Balder blev folkeeje. Poul Thomsen blev protektor i 2015.

Dennis Knudsen er stylist for de kendte og kongelige. Og han har en stor kærlighed for dyr. En kærlighed og respekt, som det er vigtigt for Dennis at give videre til sin søn Lucas.

Kæledyr har altid haft en stor plads i Dennis' hjerte og liv. Og sammen med sin søn Lucas, nyder han dagligdagen med hunden Lady.

Vi er stolte og glade for den støtte Dennis Knudsen giver The Voice of Pets, og for den store interesse han har i at beskytte kæledyr og styrke værdien af kæledyr i det danske samfund.

Læs også

Foredrag

Viden gør os hele tiden klogere. Vi vil gerne dele vores viden om kæledyr med dig og din familie, så I bliver klogere på jeres kæledyr.

FAQ

Adoption af kæledyr Hvad koster det at adoptere en hund? Når du adopterer en hund er den sundhedsefterset, adfærdsvurderet, mærket og givet første del af...

Cookie og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik  I det følgende kan du læse hvordan The Voice of Pets håndterer personoplysninger. The Voice of Pets lægger stor vægt på, at...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere