Anastacia

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 01/05/20
Race: Huskat
Alder
01/05/20
Steriliseret hun
Steriliseret hunkat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

Anastacia kom til internatet med sine to killinger, en enlig moderløs killing manglede en mor og søskende at vokse op med, Ana tog kærligt imod hende, og den lille kattefamilie blev alle sendt ud i kærlig pleje.

Her er de nu alle klar til at finde nye fantastiske hjem. Plejefamilien kan fortælle følgende om skønne Ana:

Selvom Ana har opfostret tre skønne killinger, er hun stadig kun en stor killing selv. Hun har et enormt aktivitetsbehov, og elsker særligt fangelege. Der skal ske noget. Hun skal gerne til et hjem hvor hun har rig mulighed for at komme ud. Hun sidder gerne i timevis på altanen og følger med i fugle og hvad der ellers sker derude – og hun længes!

Ana er YDERST børnevant, hun løftes gerne og tumles med af børn. Hun er tålmodig, kærlig og god som sommerdagen er lang. Hun er generelt meget social, og sover næsten altid i fodenden af sengen. En lidt særlig ting ved Ana er, at hun har en umådelig svaghed for strips. Generelt er hun en robust kat, der dog som de fleste katte hader støvsugere, om end den selvkørende nu efterhånden godt kan observeres fra afstand i tryg sikkerhedsafstand på trappen. Små skridt.

Hun har også et godt forbrug af kattegræs, men det skyldes måske særligt hendes mange kærlige vaske, en god missemor har ifølge hende, nemlig altid rene killinger.

Historie
Historie

Anastacia ankom til internatet  den 25/06/2021. Hun er indleveret som herreløs med sine killinger.

Søger
Søger

Anastacia vil trives i de fleste hjem, gerne en børnefamilie.

Hun skal uden tvivl have mulighed for at nyde udelivet, når hun er faldet til.

Ana kan mødes hos plejefamilien efter aftale, som er bosat i Hinnerup.

Er du interesseret i at give Anastacia et nyt hjem? Vi modtager kun henvendelser via vores adoptionsskema.

Ansøg om Adoption

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.