Babu og Leia

Køn: Han- og hunkat
Alder: 10/06/20
Race: Huskat
Alder
10/06/20
Kat
Huskat
Personlighed
Personlighed

 

Babu var en meget forsigtig fyr i starten, men efter at have været i pleje med sin søster Leia er han blevet meget mere modig og kontaktsøgende. Han kan stadig godt være lidt forsigtig, når han møder nye mennesker, men når først han føler sig tryg, er han en rigtig kælefis. Han elsker at putte og blive nusset i nakken, og spinder højlydt af glæde.

Leia er en smuk og meget legesyg killing. Hun elsker at klatre og tumle med sin bror Babu. Hun var hurtigt den modigste af de to killinger, og var god til at lære Babu, at nye ting og mennesker ikke er så farlige. Hun er en kælen killing, og har ikke noget imod at blive løftet og nusset, med mindre hun lige har travlt med at lege.

Historie
Historie

 

Babu og Leia blev indleveret til vores internat den 13/07/20. De har sidenhen været i plejefamilie, og er nu klar til at finde deres fælles drømmehjem.

Søger
Søger

 

Babu og Leia er på vej ud i nyt hjem.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.