Dagmar

Køn: Hunkat
Alder: 11/03/12
Race: Siameserblanding
Alder
11/03/12
Hun
Hunkat
Kat
Siameser-blanding
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

 

Da Dagmar blev indleveret, så hun ikke for godt ud. Hun var meget tynd og blev straks sat på vægtskema og en foderplan med mange små portioner i løbet af dagen. Hun var fuld af sår, og hendes pels – trods at den er kort – var filtret og usoigneret. Der var ingen tvivl om, at hun havde klaret sig selv i lang tid.

Hun spiste heldigvis rigtig godt og tog gradvist på. Vi var bekymrende for hende, så vi fik dyrlægen til at tage en blodprøve på hende, som viste at hun havde meget lav blodprocent. En måned senere skulle der tages en ny blodprøve, som heldigvis så meget bedre ud. Vægten er også steget betydeligt, sårene er væk og hendes pels bliver pænere dag for dag.

Igennem hele det lange forløb med medicin og dyrlægebesøg har hendes humør været højt, og hvad Dagmar for nogle ikke har i udseende, har hun så absolut i personlighed! Hun miaver højt og inderligt, når hun kan høre at man kommer med morgenmad, og kender udmærket rutinen for hvornår der bliver serveret. Som de fleste andre katte der har prøvet at sulte, havde hun før travlt med at hugge maden i sig, men nu forstår hun at der er mere hvor det kommer fra, og at hun ikke behøver at skynde sig – men derfor må vi nu stadig gerne være punktlige med serveringen.

Hun elsker at blive børstet og bliver helt salig når man går i gang. Hun vil også gerne nusses og har det fint med at blive løftet.

Vi er alle faldet pladask for den skeløjede dame med det fine underbid, og vi er sikre på at du vil gøre det samme, så snart du møder hende. 

Historie
Historie

 

Dagmar har boet på internatet siden den 10/03/2020. Hun er indleveret som herreløs.

Søger
Søger

 

Dagmar søger et hjem uden andre dyr, hvor hun kan komme udenfor. Hun vil formentlig trives fint med lidt større børn.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.