Freja

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 01/05/19
Race: Huskat
Alder
01/05/19
Steriliseret hun
Steriliseret hunkat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

 

Freja er en sød og kærlig, omend noget forsigtig pige. Hun snakker en del og vil rigtig gerne nusses med, men det skal foregå på hendes præmisser og hun skal være tryg ved mennesket og situationen, før hun kaster sig i armene på en. Hun knytter sig meget til enkelte mennesker.
Er med tiden blevet en rigtig puttetrold hos plejemor, som har givet hende god tid og mulighed for at gå væk hvis det var det hun havde brug for.

Håndtering har heller ikke været noget problem, og her på internatet kan vi også sagtens løfte hende, selvom det ikke er hendes favoritting.
Hun bryder sig ikke om høje lyde, f.eks. støvsugeren eller hvis man flytter rundt med noget stort.

Historie
Historie

 

Freja har boet på internatet siden den 16/06/2020. Hun er indleveret sammen med sine killinger, som hun siden har været i pleje med hos en af vores dygtige plejemødre.

Søger
Søger

 

Et roligt hjem, hvor hun kan komme udenfor. Hun skal ikke bo i midtbyen, og ikke ud til andre dyr eller børn. Et hjem med katteerfaring vil blive foretrukket. Freja har brug for tid til at falde til og se folk an, men så snart hun har godkendt dig, er hun blød som smør og en fantastisk kærlig kat.

Er du interesseret i at give Freja et nyt hjem? Vi tager kun imod henvendelser via vores adoptionsskema.

ADOPTÉR

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.