Gilligan

Køn: Han
Alder: 07/1/16
Race: Dobermann
Alder
07/11/16
Han
Hanhund
Hund
Dobermann
Stor
Stor
Højt aktivitetsniveau
Højt aktivitetsniveau
Personlighed
Personlighed

 

Gilligan er en utrolig kærlig og glad hund, der vil sætte pris på et hjem, hvor han må komme op i møblerne og putte i sengen. Han har ikke tidligere måtte komme op i sengen, men det er tydeligt at han har sneget sig der op, når tidligere ejer ikke var hjemme.

Gilligan har ikke været vant til lange gåture, men er derimod blevet luftet i en stor have sammen med hans tidligere Schæfer legekammerat. Gilligan kan åbne døre, så nogle gange lufter han sig selv, hvis man glemmer at låse.

Gilligan går ikke så pænt i snor, men pænt uden. Han kommer alitd når man kalder (pifter).

Gilligan har det fint med børn i alle aldre, men han kan godt virke lidt voldsom i hans glæde, når han hilser på. Han er altid glad, når der kommer gæster, og vil meget gerne hilse på.

Historie
Historie

 

Gilligan har boet på vores internat siden den 05/11/2020. Han er blevet indleveret, da hans tidligere ejer bor i et industrikvarter, hvor der forekommer mange høje og pludselige lyde, som Giligan desværre er meget bange for. Da det er et dagligt problem, vil tidligere ejere gerne prøve at finde et nyt hjem til ham, hvor han ikke skal være bange.

Søger
Søger

 

Gilligan søger et hjem, som er klar på en udfordring, især med alene-hjemme-træning, da han slet ikke kan være alene hjemme. Processen vil måske lettes, hvis der i Gilligans nye hjem er en ældre hund, som han kan støtte sig op ad. Gilligan har altid været vant til at gå sammen med en anden hund.

Gilligan ønsker sig et hjem med en stor indhegnet have, hvor han kan få lov til at løbe omkring og strække sine lange ben. Gerne hos en aktiv familie, som vil gå til hundetræning med ham såsom spor eller nosework.

Er du interesseret i at give Gilligan et nyt hjem?

ADOPTÉR

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.