Hermione

Køn: Hun
Alder: 01/05/21
Race: Bl. Hermelin/Løvehoved
Alder
01/05/21
Hun
Hun
Kanin
Bl. Hermelin/Løvedhoved
Hel/delvis frikanin
Hel/delvis frikanin
Personlighed
Personlighed

Hermione er den sødeste lille floffy kaninunge.

Hun kommer altid løbende hen, så snart hun ser en komme. Og er man ikke hurtig nok til at få åbnet ind til hende, stiller hun sig op af tremmerne for at få opmærksomhed.

Hermione vil rigtig gerne nusses med, og ligger sig godt til rette og nyder kæl og opmærksomhed.

Historie
Historie

Hermione har boet på internatet siden 01/08/21. Hun blev fundet som herreløs i en have i Skanderborg.

Søger
Søger

Selvom Hermione er lille bitte, så søger hun stadig et hjem, med gode muligheder for at drøne rundt og lave binkies.

Hermione er meget tillidsfuld, men kan som så mange andre kaniner godt blive forskrækket over pludselige og hurtige bevægelser.

Den nye familie skal være opmærksomme på, at i takt med at Hermione bliver kønsmoden, kan hun begynde at ændre adfærd. Det er ikke unaturligt, at kaniner kan udvise territorialadfærd i deres baser, hvilket godt kan forskrække folk. Vi vurderer derfor også, at Hermione ikke skal ud og bo hos en småbørnsfamilie.

Kaniner kan trives rigtig godt med en kaninven, men inden Hermione kan få en ven, skal hun først steriliseres, hvorefter bondingen påbegyndes 6-8 uger efter steriliseringen, for at sikre at hun er hormonfri. Hermione er dog stadigvæk for lille til at blive steriliseret.

Er du interesseret i at give Hermione et nyt hjem?

Ansøg om Adoption 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.