Hugo

Køn: Kastreret hankat
Alder: 10/10/19
Race: Huskat
Alder
10/10/19
Kastreret han
Kastreret hankat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

 

Hugo er en meget sød og kælen kat, som helst vil ligge lige ved siden af sin ejer. Han vil også gerne nusses og kæles med.
Han er en meget tolerant kat og er vokset op med mindre børn (4 år+). På internatet oplever vi dog en kat, som er lidt tilbageholdende og har brug for at falde til og se situationerne an. Det er derfor vores vurdering, at han ikke skal flytte ud til små børn igen, men formentlig vil kunne trives med lidt større børn (10+), der forstår hvornår han skal have ro.

Historie
Historie

 

Hugo har boet på internatet siden den 24/08/20. Han er indleveret, da han ikke trives med hjemmets anden kat og heller ikke trives som indekat.

Søger
Søger

 

Et hjem, hvor han kan få lov til at prøve kræfter med udelivet. Hugo har aldrig været udenfor, men er meget ivrig efter at komme ud af vinduer og døre. Et sted med kun lidt trafik vil være at foretrække, da han ikke før har stiftet bekendtskab med f.eks. biler.
Han skal ikke ud til andre dyr eller børn under 10 år.

Er du interesseret i at give Hugo et nyt hjem? Vi tager kun imod henvendelser via vores adoptionsskema.

ADOPTÉR

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.