Lucky

Køn: Steriliseret hun
Alder: 01/07/19
Race: Blandet løvehoved
Alder
01/07/19
Steriliseret hun
Steriliseret hun
Kanin
Blandet løvehoved
Hel/delvis frikanin
Hel/delvis frikanin
Personlighed
Personlighed

 

Lucky er en meget nysgerrig lille kaninpige, som ikke har noget imod at blive nusset og hygget om. Hun er meget aktiv og har derfor fået en stor boks, så hun har rig mulighed for at bevæge sig rundt og udforske alle hjørner og kroge.

Når ikke hun er i fuld firspring og igang med at møblere rundt på sine ting, finder Lucky også tid til en velfortjent lur, hvor hun gerne putter med sin bamse. Den bliver gerne nusset og pusset om, som var det en god ven. Måske en kaninven på sigt vil være lykken for Lucky.

Historie
Historie

 

Lucky har boet på internatet siden 18/01/21. Hun blev fundet i en papkasse ved en rasteplads på Dybdalen i Resenbro sammen med kaninen Faith. Begge kaniner blev indleveret på vores internat.

Lucky kom desværre retur til vores internat pga. naboklager.

Søger
Søger

 

Lucky søger et roligt hjem med plads til at gå på opdagelse og boltre sig, som hel eller delvis frikanin.

Lucky vil formentligt blive rigtig glad for en kaninven.

Lucky vil passe rigtig godt i et hjem hvor man går op i mentalaktivering, da hun er meget motiveret for at bruge sin foderbold, hvis der er puttet lidt lækre ærteflager i.

Hun virker ikke specielt sensitiv overfor glatte og forskellige underlag, men man skal nok sikre at hun ikke kan komme alt for meget på glatis, med de forventelige spurteture, hun gerne ligger for dagen.

Lucky er blevet steriliseret den 18/03/21 og vil være hormonfri efter 6-8 uger.

Lucky kan godt finde på at gnave i ting, derfor vil det være en god ide for hendes nye ejer, at kaninsikre sit hjem.

 

Er du interesseret i at give Lucky et nyt hjem?

Ansøg om Adoption 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.