Lulu og Silas

Køn: Hun og kastreret han
Alder: Voksen
Race: Glathåret
Alder
Voksen
Smådyr
Marsvin
Personlighed
Personlighed

 

Lulu og Silas har fundet kemien her på internatet og de opfører sig allerede som om de altid har boet sammen. De nyder trygheden i at være to og gør gerne hinanden selskab ved både høhækken og deres bløde huler.

Lulu er en dejlig, kærlig tøs. Hun er ikke vant til at være så meget i hænder, men med lidt tålmodighed og masser af nus, er der godt med kærlighed i sigte.

Silas er af racen peruaner. Han er en stille og rolig  fyr som finder sig i at blive løftet og vil gerne nusses.

Historie
Historie

 

Lulu blev indleveret på vores internat den 29/06/20 sammen med sin søster Lucy. De to kunne desværre ikke rigtig sammen, så Lucy fik ny hjem hos et andet marsvin.

Silas blev oprindeligt indleveret til internatet i 2019 sammen med marsvinet Victor. De blev adopteret sammen, men kom retur den 16/06/2020. De to havde desværre haft deres kontroverser, så vi skilte dem ad og Victor fik nyt hjem. Herefter blev Silas og Lulu sat sammen, hvilket har vist sig at være en succes.

Søger
Søger

 

Silas og Lulu søger et dejligt og kærligt hjem med rigelig plads og gode gemmesteder.

 

Er du interesseret i at give Lulu og Silas et nyt hjem?

ADOPTÉR

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.