Muller

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 31/05/15
Race: Huskat
Alder
31/05/15
Steriliseret hun
Steriliseret hunkat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

 

Muller er en utrolig glad og tillidsfuld kat.

Hun er vant til at kunne komme udenfor og er rigtig glad for det. Mullers tidligere ejer har gået hjemme og har derfor kunne lukke hende ind og ud efter ønske. Muller er en rigtig god muse- og rottefanger, som er vant til at besørge udenfor, men kan godt bruge bakke.

Muller er rigtig kælen når hun selv vil, og kommer gerne op til en fra tid til anden for at få nus eller ligge hos en. Hun har ikke noget imod at blive løftet på.

Muller er vant til tørkost, som hun fint kan have stående fremme. Hun får også lidt dåsemad, og hvis man glemmer dåsemaden skal hun nok gøre opmærksom på det. Hun kan godt finde på at hoppe på bordene hvis der er noget lækkert. Hun fik også gerne lidt ved bordet hos hendes tidligere ejer.

Muller er utrolig nysgerrig og vil gerne undersøge alt. Hun kan godt komme til at gå ind i skabe og klædeskabe for at lægger sig i tøjet.

Førhen har naboerne haft katte og hun har aldrig været i slåskamp. Nu har alle naboerne fået hunde, og familien kan godt mærke at det er for meget for Muller, som ofte sidder oppe på hegnet med nabohunde gøende på hver side.

Muller er vant til at være lukket inde nytårsaften, der ligger hun bare i sin hule. For to år siden endte hun udenfor, og der kom hun ikke hjem før kl. 9 dagen efter.

Historie
Historie

 

Muller har boet på internatet siden den 28/01/21. Hun er oprindeligt indleveret som herreløs og flyttede hurtigt ud i nyt hjem, men er desværre kommet retur på grund af manglende tid.

Søger
Søger

 

Muller søger et hjem hvor hun kan komme udenfor og fange nogle mus, meget gerne i landlige omgivelser.

Muller skal ikke ud til små børn eller andre kæledyr.

Er du interesseret i at give Muller et nyt hjem? Vi modtager kun henvendelser via vores adoptionsskema.

Ansøg om Adoption

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.