Nellie

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 04/08/20
Race: Huskat
Alder
04/08/20
Steriliseret hun
Steriliseret hunkat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

 

Nellie er en lidt forsigtig pige, der kan have brug for at lære nye mennesker at kende. Hun har formentlig ikke været ret meget i hænder før hun kom til internatet, men plejemor har arbejdet meget med at gøre hende mere tryg. Hun er blomstret enormt meget op og blevet et rigtig lille nussehoved, der har det ok med løft (men ikke gider at blive hængende for længe), og som højlydt går opmærksom på sig selv, når hun mener det er tid til kæl og leg.

Nellie har trives rigtig fint med sine søskende og vil formentlig også kunne trives i et hjem med anden kat, men da hun er mest social med mennesker når hun er “enekat”, vil det nok være bedst at starte sådan og måske give hende en jævnaldrende ven senere hen, hvis det er det man ønsker, så hun når at opbygge et godt forhold til sine nye mennesker.

Hun er et madøre, og det plejer at være hende der slikker skeen ren, når der er blevet blandet vådfoder.

Da Nellie ikke håndterer at køre i bil særligt godt (hyperventilerer voldsomt og tager mange timer om at falde ned og få normal vejrtrækning igen), skal hendes nye hjem ikke ligge for langt væk fra internatet.

Historie
Historie

 

Nellie har boet på internatet siden den 31/08/20. Hun er indleveret sammen med sin mor og søskende.

Søger
Søger

 

Nellie søger et roligt hjem, hvor hun kan komme udenfor, når hun er gammel nok.

Nellie skal ikke ud til børn.

Er du interesseret i at give Nellie et nyt hjem? Vi modtager kun henvendelser via vores adoptionsskema.

ADOPTÉR

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.