Pjevs

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 12/04/14
Race: Huskat
Alder
12/04/14
Steriliseret hun
Steriliseret hunkat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

Pjevs er en fin lille hunkat, hun skal lige have lov til at se tingene an, men har man først hendes tillid, så hopper hun selv op til en og sover gerne i sengen.

Pjevs elsker at være udenfor, og skal kunne komme ud i et nyt hjem.
Hun har været vant til at have et hul i garagen, hvor hun går ind og ud, hun kan ikke finde ud af at komme ind af en kattelem hos ejer. Pjevs har dog øvet sig på det på internatet, og er blevet rigtig god til at bruge sin kattelem for at kunne komme ud i løbegården. 🙂

Pjevs er vant til tørkost, og foretrækker det.

Om natten har hun været i bryggers og når tidligere ejer siger “skal vi putte” så går hun selv ind.

Historie
Historie

Pjevs har boet på internatet siden den 24/06/2021. Hun er oprindeligt fra internatet, men familien kunne ikke tage Pjevs med til deres nye hjem.

Pjevs har været forbi vores dyrlæge og fået trukket 8 tænder ud, og det har taget lidt tid at komme ovenpå igen. Nu er Pjevs dog mere end klar til at flytte i nyt hjem.

Søger
Søger

Pjevs vil trives rigtig godt i et roligt hjem, fx hos en lidt ældre person, hvor hverdagen foregår i ro og mag. Og hun skal naturligvis have adgang til at sove i sengen, hvis hun ønsker det.

Er du interesseret i at give Pjevs et nyt hjem? Vi modtager kun henvendelser via vores adoptionsskema.

Ansøg om Adoption

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.