Stewart & Spencer

Køn: Hanner
Alder: Voksne
Race: Tamrotter
Alder
Voksne
Han
Han
Smådyr
Tamrotter
Personlighed
Personlighed

Stewart og Spencer er to søde og lidt forsigtige rottedrenge. De er stille og rolige og virker til at være vant til at blive håndteret. Man kan godt mærke på dem, at de er lidt afventende når vi åbner op ind til dem, og de skal lige se os an. Det kunne tyde på, at de ikke kun har haft gode oplevelser med menneskehænder. De bliver dog begge bløde som smør, når de bliver nusset i hovedet, og lukker øjnene i ren og skær nydelse.

Især Stewart så hårdt medtaget ud da han ankom, og havde en masse sår, som heldigvis er under opheling, hvordan de er kommet, ved vi ikke med sikkerhed, men en teori er, at han har gået med andre rotter på for lidt plads.  Både Stewart og Spencer er tjekket af vores dyrlæge.

Heldigvis virker drengene til at være rigtig gode venner, de ligge ofte og putter sammen, selvom deres værelse er indrettet med flere liggesteder og mulighed for alenetid. Vi har ikke set optræk til ballade imellem dem.

Historie
Historie

Stewart og Spencer har boet på internatet siden 20/08/21. De er indleveret som herreløse, efter at det er oplyst, at de er fundet i en papkasse i en skov.

Søger
Søger

Tamrotter har en typisk levealder på 2-3 år, og hvor gamle Stewart og Spencer er kan vi ikke sige med sikkerhed, men vi synes de fortjener et skønt og forkælet liv hos en familie, til deres dages ende, som har plads til og erfaring med tamrotter.

Er du interesseret i at give Stewart og Spencer et nyt hjem?

Ansøg om Adoption 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.