Tony

Køn: Han
Alder: 25/10/2020
Race: Bl. Schæfer/slædehund
Alder
25/10/2020
Han
Hanhund
Hund
Bl. Schæfer/slædehund
Stor
Stor
Højt aktivitetsniveau
Højt aktivitetsniveau
Personlighed
Personlighed

Store dejlige frække Tony. ❤️

Tony er alt hvad man kan forvente af en unghund, krudt i måsen, selektiv hørelse, ‘kreativ’ i selvaktivering, hvor han gladeligt hjælper med ‘renovering’ af haven, og helt klart melder sig til tjeneste, hvis der skal graves huller. 😉

På nogen punkter er Tony stadig ret hvalpet, han kan fx finde på at nappe den handske der ligger på jorden, eller pludselig komme rendende med en stor skovl i munden – for det er jo en pind, eller i mangel af bedre, kan ens arm også bruges til at blive båret på, ganske blidt, naturligvis. 😉

Det er aldrig kedeligt at være sammen med Tony. Han er livsglad og lidt af et skrummel. I starten kunne han nemt blive overstimuleret på gåture, hvis der sker for meget omkring ham og begyndte bide i snoren. Er man derimod på forkant med det, og belønner ham med godbidder for rolig adfærd, oplever vi en opmærksom og skøn hund at gå tur med. Og så trives Tony selvsagt med den forudsigelige hverdag vi tilbyder ham.

Tony er en hund der gerne vil trænes med, han lærer hurtigt, så længe han synes det er sjovt, eller der falder gode belønninger af. Hans koncentration holder dog ikke ret lang tid af gangen, men i takt med at han blive ældre, skal det nok komme. Lige nu er han ved at mestre at give pote, og han bliver så ivrig, at han kommer til at tilbyde dem begge. 🙂

Efter at have haft Tony boende på internatet et stykke tid, kender vi ham også bedre. Næsen er altid på arbejde efter dufte, nærmere betegnet når han får færten af vildt. Og vurderingen fra internatet er, at Tony ikke skal bo med mindre smådyr, såsom kat, høns eller lignende.

Anden hund har Tony også fået lov at lege med til hans store glæde – en stor og meget overbærende 60kg kastreret hanhund, som mildest talt, ikke fik et ben til jorden. Jovist så fik de løbet og leget lidt, men Tony glemte alt om høfligt hundesprog og kunne næsten ikke være i sig selv.

Tonys video

Historie
Historie

Tony har boet på internatet siden den 11/08/21. Tony er fundet som herreløs og overdraget til internatet af politiet.

Søger
Søger

Det har ikke været muligt at finde frem til hvordan Tony har levet før han ankom til internatet. Derfor er vi også nødt til at sikre os, at den nye familie har erfaring og overskud til at overtage en stor teenagerdreng, som er fuld af glæde og narrestreger.

Vi forventer ikke at han kan være alene en almindelig arbejdsdag uden at der trænes på det, og den nye familie skal derfor have en god buffer til at det kan læres i det tempo Tony har brug for.
Da Tony elsker at være udenfor, og på internatet har fri adgang fra hans udeløbegård til en indhegnet have, kunne det også være en mulighed, når han skal være alen, for han foretrækker udelivet.

Tony elsker at løbe og han skal derfor have adgang til en stor og vel indhegnet have. Han har et veludviklet jagtinstinkt og man skal ikke forvente, at Tony kan luftes uden snor.

Ud fra Tonys udseende, kunne han sagtens have nogle gode schæfer – og slædehundegener i sig, han har derfor brug for et hjem, hvor der både er et godt fokus på fysisk, såfremt mentalaktivering hver dag.

Tony er overstrømmende glad for alle han møder på sin vej, derfor skal han ikke at skal bo i et hjem med børn under 15 år.

Med hormoner der på nuværende tidspunkt drøner rundt i teenagekroppen, vil det ikke være fair overfor en anden hund, at skulle bo med Tony, men fordi han er så glad for andre hunde, vil han måske have rigtig meget glæde af selskab, når han har fået nogen år på bagen.

Er du interesseret i at give Tony et nyt hjem?

Ansøg om Adoption

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.