Tulle

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 01/10/19
Race: Huskat
Alder
01/10/19
Steriliseret hun
Steriliseret hunkat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

 

Tulle var meget forsigtig da hun kom ind, men lidt tid og tålmodighed har gjort underværker, og nu er hun en rigtig sød og kælen kat. Hun kan stadig blive forskrækket over hurtige bevægelser, men er man selv rolig, kommer hun meget gerne hen for at blive nusset.

Hun er en rigtig “hyggespiser”, som gladeligt spiser samtidig med at man nusser, alt imens hun også står og ælter og forsøger at spinde på samme tid.

Hun bryder sig ikke om at blive løftet.

Historie
Historie

 

Tulle har boet på internatet siden den 09/03/21. Hun er indleveret som herreløs.

 

Søger
Søger

 

Tulle søger et roligt hjem, hvor hverdagen går stille og roligt. Hun vil blomstre i et hjem, hvor hun bliver mødt med tålmodighed og tid til at falde til i nye omgivelser. Til gengæld virker hun til at knytte sig hurtigt til folk der er rolige og venlige overfor hende.

Selvom vi ikke kender til Tulles fortid, virker hun til ikke at have det store kendskab til udelivet, og vil måske ikke have den store udetrang – dog er det vigtigt at hun tilbydes muligheden for udeliv, såfremt en kommende ejer er indstillet på at hun måske ikke har lyst til at gøre brug af den.

Tulle skal ikke bo med andre dyr eller børn.

Er du interesseret i at give Tulle et nyt hjem? Vi modtager kun henvendelser via vores adoptionsskema.

Ansøg om Adoption

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.