Vera

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 20/05/20
Race: Huskat
Alder
20/05/20
Steriliseret hun
Steriliseret hunkat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

 

Vera blev indleveret sammen med sine to søskende. Hun var meget glad for dem og synes stadig andre katte er meget interessante, men desværre trak hun sig meget fra menneskelig kontakt og vi valgte at skille hende fra sine søskende, så hun forhåbentlig fik mere lyst til at henvende sig til os, da hun ikke så ud til at have været ret meget i hænder.

Det hjalp heldigvis og vi oplever nu en nysgerrig og kærlig pige, der gerne vil kæles med, omend tingene stadig skal foregå i hendes tempo.

Hun er glad for godbidder, så med dem kommer man langt og hun har rykket sig meget på kort tid. Der er ingen tvivl om, at hun nok skal blive en skøn lille ven for en tålmodig katteejer, der kan give hende den tid hun har brug for.

Historie
Historie

 

Vera har boet på internatet siden den 09/11/20. Hun er indleveret som herreløs.

Søger
Søger

 

Vera søger et roligt hjem uden børn, hvor hun kan komme lidt udenfor, hvis hun har lyst, evt. på kattesikker altan eller lignende.

Vera er på vej ud i nyt hjem. 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.