Viggo Skjold Hansen

Køn: Kastreret han
Alder: Voksen
Race: Hvid Dansk Land
Alder
Voksen
Kastreret han
Kastreret han
Kanin
Hvid Dansk Land
Hel/delvis frikanin
Hel/delvis frikanin
Personlighed
Personlighed

 

Viggo er en rigtig sød fyr, som heldigvis ikke virker mærket af det miljø han kommer fra. Dog kan han ikke bondes med andre kaniner og skal derfor ud som “enebarn”. Han har været så heldig at få en bamse, af den familie han boede hos midlertidigt, som han har knyttet sig til og som selvfølgelig følger med ham ud i nyt hjem.

Han elsker sin base og ved præcis hvordan tingene skal stå. Han bruger gerne en masse krudt på at rykke rundt med tingene indtil de står helt perfekt.

Viggo vil gerne nusses og snakkes med, men bryder sig ikke om at blive løftet. Han kan dog håndteres i forbindelse med fx dyrlægetjek.

Han er generelt en utroligt blid fyr, der tager tingene i et roligt tempo.

Historie
Historie

 

Viggo har boet på internatet siden den 05/12/19. Han er redningskanin og kommer fra et sted hvor han gik sammen med flere andre og ikke havde det godt. Han havde mange sår, var tynd og muskelfattig. Han skulle eftersigende være Hvid Dansk Landkanin, men er dog noget mindre end racestandarden pt.

Viggo blev kastreret den 20/01/20. Han er vaccineret mod VHD1 og VHD2.

Viggo er kommet retur til internatet den 20/07/20, da han ikke kunne bondes med sin nye families kanin.

Søger
Søger

 

Viggo søger et hjem med plads til at boltre sig, som hel eller delvis frikanin. Viggos nye familie skal ikke have børn.

Er du interesseret i at give Viggo et nyt hjem?

ADOPTÉR 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.