Violetta og Figaro

Køn: Steriliseret hunkanin og kastreret hankanin
Alder: Voksen
Race: Løvehoved-blandinger
Alder
Voksen
Kanin
Løvehoved-blandinger
Hel/delvis frikanin
Hel/delvis frikanin
Personlighed
Personlighed

 

Violetta og Figaro er det fineste lille kaninpar, som nyder hinandens selskab til fulde. Violetta er smuk i hendes brune og hvide “frakke”, hvor Figaro rocker den sort/hvide stil.

Figaro er den ældste af de to og kan prale med en alder på 7 år hvor Violetta er “lillesøster” på 6 år. Man fornemmer hurtigt at Figaro er den frække med lidt mere krudt i bagen, hvor Violetta er mere rolig og afventende.

De er begge to nysgerrige og kommer gerne ud af boksen under morgenrengøringen, dog skal Violetta lige være i nærheden så hun kan holde øje med at tingene bliver sat rigtigt. Figaro derimod har travlt med at undersøge omgivelserne som hver morgen har nye dufte fra de andre kaniner.

Historie
Historie

 

Violetta og Figaro har boet på internatet siden 18/08/2020. De er indleveret på grund af ulykkelige omstændigheder i tidligere familie. Både Figaro og Violetta er neutraliseret.

Søger
Søger

 

Violetta og Figaro søger et fælles hjem med plads til at boltre sig, som hele eller delvise frikaniner.

Er du interesseret i at give Violetta og Figaro et nyt hjem?

ADOPTÉR 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.