Foredrag og kurser

Foredrag og kurser

Af Laerke - 31. Mar 2020

Bliv klogere på dit kæledyr sammen med os

Viden gør os hele tiden klogere. Vi vil gerne dele vores viden om kæledyr med dig og din familie, så I bliver klogere på jeres kæledyr.

Prisen for et foredrag på internatet i Tingskoven
Hele husstanden: kr. 225,- 

Prisen for foredrag ud af huset
kr. 2.500,- + kørselsgodtgørelse

Vi tilbyder løbende foredrag om de forskellige kæledyr, blandt andet om, hvordan du og din familie gør jer klar til at få et nyt familiemedlem, eller hvis du for eksempel har en kanin, hvordan kan du så finde en ven til din kanin og få dem bondet, så de nyder hinanden hver dag? Eller er du nybagt katteejer, så er der måske nogle ting, som er godt at vide, for at du kan tilbyde din kat det allerbedste liv sammen med dig.

Hold øje med vores hjemmeside og med vores SoMe kanaler, det er her vi slår foredragene op.

Book et foredrag

Vi kommer også gerne ud og holder foredrag. Måske du og dit netværk er meget interesseret i at vide mere om kaniner, eller I kunne tænke jer at høre noget mere om den psykiatriske service- eller terapihund?

Er du og dit netværk interesseret i at høre mere og eventuelt booke os til et foredrag, så hører vi meget gerne fra jer:

Kontakt os 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.