Glæden ved at gi’

Glæden ved at gi’

Selvom om hun allerede føler glæden ved at give sin tid og sin erfaring, så er der ildsjæle, som Kristina, der lige vil give lidt mere. Hendes iver og interesse i at hjælpe vores nødstedte kæledyr, fik et godhjertet ægtepar til også at fatte interesse i vores sag. Læs her hvordan Kristina og andre ildsjæle gør en forskel.

Vores frivillige håndværker Kristina gør en kæmpe forskel for kæledyr og mennesker på vores dyreinternat i Tranbjerg. Kristina har blandet andet forbedret forholdene i vores smådyrsafdeling, så vi nu kan give vores kaniner endnu mere plads at boltre sig på.

Et af de næste skridt på vejen er at klargøre løbegårdene, så vores langørede venner kan komme ud og mærke den søde forårsluft.

Selvom Kristina på fornemste vis donerer sin store viden indenfor håndværksfaget og de mange timers hårdt arbejde, det kræver at udfører internatets større og mindre byggeprojekter, er det stadig ikke omkostningsfrit at modernisere og vedligeholde.
Derfor rakte Kristina ud på sin Facebookprofil for at høre, om der mon var nogle godhjertede mennesker, som ville donere de materialer, hun stod og manglede for at gøre projekterne til virkelighed.

Kort efter Kristina lagde sit opslag på Facebook, henvendte ægteparret Helge og Gurli Smith sig med beskeden:

Du må bruge 2000 kroner på vores konto i Jem & Fix til projekter på dyreinternatet

Himmelhenrykt svarede Kristina tilbage og takkede parret for deres store gavmildhed.

Glæden ved at gi' - Helge og Gurli
Ægteparret Helge og Gurli er fra Knebel og har været gift i snart 50 år. Sammen driver de hjemmesiden Magnorail. Magnorail er et fleksibelt system, der bringer liv til modelbaner ved at få figurerne til at bevæge sig.

Og nyt liv bliver der nu også bragt til vores internat, for Helge kontaktede vores internatsdirektør for at høre mere om foreningens arbejde. Beløbet til byggematerialer blev herefter hævet til hele 3000 kr. samt en månedlig donation, som støtte til vores fremtidige arbejde for nødstedte kæledyr.

Vi er lykkelige over, at frivillige ildsjæle som Kristina og gavmilde personer som Helge og Gurli finder stor glæde i at give til foreninger som vores. Vi er fuldstændige afhængig af frivillige bidrag og støtte som deres.

Af hjertet tak – fra alle os og kaninerne på internatet!

Føler du også glæden ved at gi’? Og ønsker du at hjælpe vores foreningen med at forbedre internats forholdende for de mange nødstedte kæledyr, vi hvert år hjælper?

Du kan donere direkte til Kristinas håndværksmæssigt projekter på MobilePay: 514 845 eller støtte via vores hjemmeside: støt – dit bidrag gør en stor forskel for kæledyrenes velfærd. 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.