Hjælp til overlevelse

Hjælp til overlevelse

Af Laerke - 18. Sep 2020

Bevar dyreinternatet i Aarhus – Tusind tak for jeres støtte!

I september 2020 stod vi desværre i den situation, at vores internat måtte lukke inden jul, hvis ikke vi fik hjælp. Antallet af kæledyr vi modtager stiger år for år, unden at vi får fast kommunal eller offentlig støtte. Tusind tak for din hjælp til at nå vores indsamlingsmål på 1,5 millioner kroner! Den store indsamling har blandt andet været med til, at vi kan holde vores internat åbent over julen – og forhåbenligt indtil et møde med Aarhus Kommune vedrørende vores situation medio januar 2021.

Læs mere: Foreningen mangler afklaring af støtte fra Aarhus Kommune

 

The Voice of Pets er et dyreinternat – og meget mere!
Vi hjælper:

 • Kæledyr, som mangler et nyt hjem
 • Herreløse kæledyr, som lever et kummerligt liv på gaden
 • Misrøgtede kæledyr, som skal fjernes og gives en ny chance for et bedre liv
 • Psykisk sårbare, som har brug for en psykiatrisk servicehund
 • Nye kæledyrsejere som søger viden og hjælp
 • Kæledyr med sundhedsproblemer
 • Ledige eller sårbare unge, som mangler praktikpladser, aktivering eller frivilligt arbejde
 • Sørgende kæledyrsejere, som har brug for nogen at tale med
 • Tilskadekomne borgere der mangler nødpension til deres kæledyr
 • Specialklasser, der finder ro i samværet med kæledyr
 • Østjyllands kæledyrsejere, der har brug for politiske bannerfører

Vi er her for at hjælpe – og kæmper for at kunne blive ved med det!

 

Jeg støtter dyreinternatet i Aarhus

Vi er beærede over at så mange mennesker ønsker at støtte og bevare vores allesammens dyreinternat i Aarhus – på hver deres måde. Tusind tak til jer alle!

 

Petworld Hjælper

Vi har modtaget 200.000 kr. fra Petworld Hjælper til pasning og pleje af nødstedte kæledyr.

Tusind tak siger kæledyrene på internatet i Tranbjerg.

Zooplus

Vi har modtaget 27.395 kr. fra Zoolove/Zooplus. Donationen er indsamlet i perioden 1. juli til 31. december 2020 og er baseret på 10% af salgsprisen (ekskl. moms) fra deres mærke ”zoolove by zooplus”.

Sofia støttede os med et kagesalg

Jeg synes bare at jeres arbejde er så utroligt vigtigt! Hvis I ikke var her, tør jeg slet ikke tænke på hvad der ville ske med alle dyrene. Jeg har selv en så dejlig kat fra jer, som jeg hentede for 4 år siden.

Så da jeg så I havde brug for hjælp, vidste jeg med det samme, at jeg gerne ville gøre noget. Min forlovede siger, at jeg bager mega gode brownies, så jeg tænke, det kunne lokke folk - bare til at donere, men forhåbentligt også til at skabe opmærksomhed omkring jeres situation, så flere og flere vil hjælpe.

Så jeg bagte en femdobbel portion - med mundbind og handsker på, som jeg skiftede flere gange undervejs. Så lavede jeg skilte og lavede en lille bod nede i byen, og så måtte folk donere et valgfri beløb for et stykke. 

Line støtter os med salg af genbrug

Jeg er selv opvokset i Højbjerg og har haft flere katte fra jer, lige fra barns minde af. Jeg er så selv blevet mor nu og vi har 2 katte her hjemme. Men vi bruger alligevel internatet engang imellem, hvor vi bare tager et smut forbi og kigger på de søde dyr.

Min datter går i børnehave i Tranbjerg. Det betyder jo at, vi kører forbi internatet hver dag og min datter har fuldstændig styr på hvem I er og hvad det er I gør!

Jeg ville blive så ked af at det hvis I blev nødt til at lukke. Så jeg vil selvfølgelig gøre et forsøg på at hjælpe, uden jeg skal sælge hus og bil.

Facebook-gruppen var bare en idé, jeg fik en aften, da jeg begynde at lave en pose med ting til genbrug. Det er noget, jeg tit gør, når jeg rydder op (I ved, den store rengøring), og så kom jeg til at tænke på jer. Jeg skyndte mig bare at oprette en gruppe, og så kan vi se, hvad der sker. Men idéen er ihvertfald god, især hvis der kommer mange med.

Sport og fitness støtter The Voice of Pets

Jeg vil meget gerne støtte lokalsamfundet og bakke op om indsamlingen til dyreinternatet i Tranbjerg, nær Aarhus.

Sport og Fitness i Højbjerg og Stavtrup vil derfor i disse dage hænge plakater og sætte indsamlingsbøtter med opfordring til at støtte The Voice of Pets arbejde med kæledyr.

Støt os med dit OK benzinkort

Nu kan du også støtte vores arbejde for kæledyrene med et OK benzinkort, hver gang du tanker. Læs mere på OK’s hjemmeside: Kom godt igang.

Bevar dyreinternatet - Støt med dit OK benzin kort

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.