Hjemløse og deres hunde får hjælp i vinterkulden

Hjemløse og deres hunde får hjælp i vinterkulden

Vinteren er for alvor over os. Det mærker særligt hjemløse og deres hunde. Vi har derfor foræret overskydende hundejakker, godbidder og foder til flere hjemløse i Aarhus.

Over nogle måneder har godhjertede danskere doneret nye og brugte hundejakker til os, og efter et online salg af hundejakker har vi stadig en del til overs. De kan lige så godt gøre gavn hos andre.

– Vi er selvfølgelig dybt taknemmelige for de donationer, vi modtager. Samtidigt må vi også konstatere, at det ikke er alle effekter, vi får doneret, som vi selv kan bruge. Derfor er det oplagt at hjælpe nogle af samfundets svageste, forklarer vores direktør Jesper Søderberg.

Bilen bliver pakket med den store donation.

I løbet af de seneste dage har vi derfor uddelt overskydende hundejakker, godbidder og hundefoder til hjemløse og deres hunde på et værested i Sydhavnen i Aarhus og hos Kirkens Korshærs Tre Ege i Brabrand. Med Tre Ege har vi allerede et samarbejde i forhold til at huse de hjemløses hunde, hvis de skulle blive syge med corona og ikke kan tage sig af hundene.

Værestedet på Sydhavnen tog gladeligt imod donationen.

– Vi er i forvejen glade for det samarbejde, vi har med The Voice of Pets om at passe hunden, hvis én hjemløs bliver syg med corona og skal indlægges. Og nu modtager vi også denne donation. Det er virkelig godt for dem, der bor her. Vi er rigtig glade for donationen, siger Jette Sølvhøj, forstander på Tre Ege, som primært huser psykisk sårbare mennesker.

Kirkens Korshær blev også meget glade for vores donation.

Vi vil løbende holde øje med overskydende effekter, som hjemløse og deres hunde eller andre kæledyr kan have gavn og glæde af.

– Vores formål er at hjælpe kæledyr i nød, og derfor er det en stor glæde at kunne hjælpe de hunde, der lever på gaden sammen med deres ejer. På den måde hjælper vi også de hjemløse, som forhåbentlig får én bekymring mindre, påpeger Jesper Søderberg.

En hjemløs’ hund kan nu holde varmen i den kolde vinter.

Læs mere om:

Kirkens Korshær: Tre Ege

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.