Hvad skal mig og min hund kunne?

Hvad skal mig og min hund kunne?

Af Laerke - 08. Apr 2020

Træningen af hund og ejer som par er det, vi kalder en ekvipage.

Vi træner hund og menneske sammen, som en ekvipage, fra første træningsdag. En stor fordel ved den træningsform er, at hund og ejer lærer hinandens signaler og sprog at kende helt fra starten, og de udvikler sig sammen, så hunden bedst muligt kan hjælpe sin ejer.

En psykiatrisk servicehund hjælper sin ejer med at færdes i sociale sammenhænge, skaber tryghed The Voice of Pets/Trinitas

En trænet psykiatrisk servicehund hjælper sin ejer i de situationer, som ejeren oplever som svære, for eksempel at købe ind.

Selve træningen til certificering af psykiatrisk servicehund kræver en stærk indsats fra både din hund og dig. I slutningen af træningsforløbet skal ekvipagen bestå en offentlighedstest. I bliver vurderet på alle obligatoriske testelementer, og om de er bestået eller ikke bestået. Er der noget særligt, din hund skal kunne for at hjælpe dig i hverdagen, har du mulighed for at inddrage dem til testen, blot testlederen er blevet gjort opmærksom på det senest én måned før testen afholdes. Efter testen får I en samlet kommentar på hele testen, hvor en testleder bidrager til vurderingen.

Læs mere om hvad du og din hund skal kunne for at blive certificeret psykiatrisk servicehund

OFFENTLIGHEDSTEST FOR PSYKIATRISK SERVICEHUND

 

Kunne du, eller en du kender, have glæde af en psykiatrisk servicehund, er du velkommen til at kontakte os:

Kontakt os

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.