Indlevér din hund

Indlevér din hund

Af Laerke - 31. Mar 2020

Hvor kan jeg indlevere min hund?

Det er aldrig en nem beslutning at skille sig af med sin hund. Uanset hvad der er årsagen til, at du må skille dig med din hund, er det vigtigt, at du søger hjælp så tidligt i forløbet som muligt. På den måde har vi mulighed for at hjælpe dig og din hund videre i livet, hver for sig.

Du kan trygt indlevere din hund hos os, efter aftale. Du finder vores internat på adressen Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg J.

 

Hvornår kan jeg indlevere min hund?

Har du truffet beslutningen om, at jeres veje skal skilles, så er det vigtigt, at du ringer til os eller sender en mail.

Vi vurderer hundens adfærd og sundhed, så vi er sikre på, at hunden er formidlingsegnet, og at det vil kunne trives på dyreinternatet i en periode. Sammen med vores fagmedarbejdere vurderer vores dyrlæge, om din hund er egnet til at blive adopteret til en ny familie.

Telefon: 87 33 44 40
Mail: info@thevoiceofpets.dk

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, alle hverdage fra kl. 10:00 til 14:00

hvor kan jeg indlevere min hund

 

Hvad koster det at indlevere min hund?

Hvis din hund er mærket, øretatoveret eller chippet, skal det også være registreret i de relevante registre på det tidspunkt, du indleverer den.

Når vi modtager din hund, koster det fra kr. 1.000, -.

Hvis årsagen til indlevering af din hund er, at du ikke har de nødvendige midler til en dyrlægebehandling, kan vi hjælpe dig med at søge en fond, der kan hjælpe med at dække udgifterne.

KONTAKT os

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.