Indlevér din kanin

Indlevér din kanin

Af Laerke - 31. Mar 2020

Hvor kan jeg indlevere min kanin?

Det er aldrig en nem beslutning at skille sig af med sin kanin. Uanset hvad der er årsagen til, at du må skille dig med din kanin, er det vigtigt, at du søger hjælp så tidligt i forløbet som muligt. På den måde har vi mulighed for at hjælpe dig og din kanin videre i livet, hver for sig.

Hvornår kan jeg indlevere min kanin?

Har du truffet beslutningen om, at jeres veje skal skilles, så er det vigtigt, at du ringer til os eller sender en mail, så du kan lave en aftale med os om, at du afleverer din kanin hos os.

Vi vurderer kaninens adfærd og sundhed, så vi er sikre på, at kaninen er formidlingsegnet, og at det vil kunne trives på dyreinternatet i en periode. Sammen med vores fagmedarbejdere vurderer vores dyrlæge, om din kanin er egnet til at blive adopteret til en ny familie.

Kontakt os

Hvad koster det at indlevere min kanin?

Hvis din kanin er mærket, øretatoveret eller chippet, skal det også være registreret i de relevante registre på det tidspunkt, du indleverer det.

Når vi modtager din kanin, koster det fra kr. 400,-

Hvis årsagen til indlevering af din kanin er, at du ikke har de nødvendige midler til en dyrlægebehandling, kan vi hjælpe dig med at søge en fond, der kan hjælpe med at dække udgifterne.

Kontakt os

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.