Indlevér din kat

Indlevér din kat

Af Laerke - 31. Mar 2020

Hvor kan jeg indlevere min kat?

Det er aldrig en nem beslutning at skille sig af med sin kat. Uanset hvad der er årsagen til, at du må skille dig med din kat, er det vigtigt, at du søger hjælp så tidligt i forløbet som muligt. På den måde har vi mulighed for at hjælpe dig og din kat videre i livet, hver for sig.

 

Hvornår kan jeg indlevere min kat?

Har du truffet beslutningen om, at jeres veje skal skilles, så er det vigtigt, at du ringer til os eller sender en mail, så du kan lave en aftale med os om, at du afleverer din kat hos os.

Vi vurderer kattens adfærd og sundhed, så vi er sikre på, at katten er formidlingsegnet, og at det vil kunne trives på dyreinternatet i en periode. Sammen med vores fagmedarbejdere vurderer vores dyrlæge, om din kat er egnet til at blive adopteret til en ny familie.

Kontakt os

 

Hvad koster det at indlevere min kat?

Hvis din kat er mærket, øretatoveret eller chippet, skal det også være registreret i de relevante registre på det tidspunkt, du indleverer det.

Når vi modtager din kat, koster det fra kr. 800,-

Hvis årsagen til indlevering af dit kæledyr er, at du ikke har de nødvendige midler til en dyrlægebehandling, kan vi hjælpe dig med at søge en fond, der kan hjælpe med at dække udgifterne.

Kontakt os

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.