Din kaninpension

Din kaninpension

Af Laerke - 31. Mar 2020

Vi glæder os til at byde dit kæledyr velkommen i vores smådyrs- og kaninpension!

Med mange års erfaring og stor faglig viden om kaniner og smådyr, giver vi dit kæledyr det bedst tænkelige ophold hos os. I pensionen tilbyder vi dit kæledyr:

 • Delvis frikanin-koncept i et roligt rum med store bokse
 • Foder, hø, strøelse og godbidder
 • Kvalitetsfoder tilpasset din kanin
 • Rengøring to gange dagligt
 • Klimaanlæg

Vi tager hensyn til dit kæledyr

I smådyrs- og kaninpensionen fodrer vi med kvalitetsfoder. Ønsker du, at dit kæledyr får noget andet foder, vil vi beder dig om at medbringe foderet, når du afleverer dit kæledyr hos os.
Har dit kæledyr allergi, sart mave eller lignende tager vi selvfølgelig hensyn til det, blot du sørger for at informere os, når du afleverer dit kæledyr. Dit kæledyr må gerne medbringe sine egne tæpper og lignende, det er dog på eget ansvar, og vi vil gerne bede dig om at mærke tingene med dit kæledyrs eller dit navn. Vi har desværre ikke mulighed for at erstatte bortkomne effekter.

kaninpension

Vaccination, medicin, sygdom og neutralisering

For at undgå at sprede sygdomme kræver vi, at din kanin er vaccineret mod VHD1 og VHD2.

Vi beder dig medbringe attesten fra dyrlægen, når du afleverer din kanin i vores pension. Vi stiller ingen krav til vaccination af gnavere.

Har din kanin brug for medicin under opholdet, giver vi det gerne. Husk at medbringe medicinen, når du afleverer din kanin. Får din kanin brug for at blive tilset af en dyrlæge, mens den er i pension hos os, forbeholder vi os ret til at tilkalde vores dyrlæge for din regning. Vi har altid kaninens velfærd i centrum, når det er hos os. Ønsker du, at vi bruger Abild Dyreklinik, er det vigtigt, du oplyser det, når du afleverer din kanin. Ligeledes, ønsker du, at vi bruger din dyrlæge (i Aarhus Kommune), er det vigtigt du oplyser om dette, når du afleverer kaninen hos os. I så fald er vi nødt til at pålægge kørepenge.

Din kanin skal være neutraliseret, før den afleveres i vores kaninpension.

Vi har altid dit kæledyrs velfærd i centrum, når den er hos os.

Priser for pension

Når du afleverer dit kæledyr i vores pension, betaler du for hele perioden. Selvom du afhenter dit kæledyr før det aftalte tidspunkt, kan vi ikke refundere dele af beløbet til dig. Det er fordi, vi ikke har mulighed for at tildele dit kæledyrs pensionsplads til en anden med så kort varsel. Derfor afregner vi også indleverings- og afhentningsdagen som hele dage. Din bestilling er bindende. 

Følgende priser er gældende pr. påbegyndt døgn:

 • En kanin kr. 125,-
 • Anden kanin i samme boks kr. 100,-
 • Gnaver i eget bur kr. 100,-

Helligdagstillæg

 • D. 31/12 – 01/01: kr. 1.000.- pr. kanin eller smådyr.

Bestil din bedste vens pensionsophold hos os

Du kan bestille pension til din kanin eller dit smådyr på følgende måder:

Husk! Bestil i god tid til højsæsonen:
Vinterferie (uge 7-8)
Sommerferie (uge 26-35)
Efterårsferie (uge 42)
Juleferie og nytår (uge 52-1)

Ønsker du at afbestille?

Vi opkræver 50% af beløbet for den bestilte periode, hvis du afbestiller:

 • Udenfor højsæson: mindst 1 uge før bestilt periode
 • I højsæson: mindst 4 uger før bestilt periode

Indlevering og afhentning

Pensionens kaniner og smådyr har brug for ro og tryghed. Pr. 01/10/20 gælder derfor følgende tidsrum for indlevering og afhentning af din kanin eller dit smådyr:

 • Morgen: 07:30 – 11:00
 • Aften: 16:30 – 18:30

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen, Veterinærkontrollen til at drive kaninpension samt dyreinternat. Læs mere her: Fødevarestyrelsen

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.