Din kattepension

Din kattepension

Af Laerke - 31. Mar 2020

Vi glæder os til at byde din kat velkommen i vores kattepension!

Med mange års erfaring og stor faglig viden om katte, giver vi din kat det bedst tænkelige ophold hos os. Vi tager individuelle hensyn, og din kat får:

 • Aktivering og stimulering i et af vores aktivitetsrum
 • Lyse, venlige rum med gulvvarme, musik og adgang til udendørs løbegård
 • Kvalitetsfoder tilpasset din kat
 • Rengøring tre gange dagligt
 • Klimaanlæg

Vi tager hensyn til din kat

I vores kattepensionen fodrer vi med kvalitetsfoder fra Royal Canin, som er tilpasset din kats alder og behov. Ønsker du, at din kat får noget andet foder, vil vi beder dig om at medbringe foderet, når du afleverer din kat hos os.
Har din kat allergi, sart mave eller lignende tager vi selvfølgelig hensyn til det, blot du sørger for at informere os, når du afleverer din kat. Din kat må gerne medbringe sine egne tæpper, huler og lignende, det er dog på eget ansvar, og vi vil gerne bede dig om at mærke tingene med kattens eller dit navn. Vi har desværre ikke mulighed for at erstatte bortkomne effekter.

Kattepension hos The Voice of Pets

Vaccination, medicin og sygdom

For at undgå at sprede sygdomme kræver vi, at din kat er vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza. Vaccinationen må maksimalt være 1 år gammel, og vi beder dig medbringe attesten fra dyrlægen, når du afleverer din kat i vores pension.
Har din kat brug for medicin under opholdet, giver vi det gerne. Husk at medbringe medicinen, når du afleverer din kat. Får din kat brug for at blive tilset af en dyrlæge, mens den er i pension hos os, forbeholder vi os ret til at tilkalde vores dyrlæge for din regning.

Ønsker du, at vi bruger din dyrlæge (i Aarhus Kommune), er det vigtigt du oplyser om dette, når du afleverer din kat hos os. I så fald er vi nødt til at pålægge kørepenge.

Vi har altid din kat velfærd i centrum, når den er hos os.

Priser for kattepension

Når du afleverer din kat i vores pension, betaler du for hele perioden. Selvom du afhenter din kat før det aftalte tidspunkt, kan vi ikke refundere dele af beløbet til dig. Det er fordi, vi ikke har mulighed for at tildele din kats pensionsplads til en anden med så kort varsel. Derfor afregner vi også indleverings- og afhentningsdagen som hele dage. Din bestilling er bindende. 

Følgende priser er gældende pr. dag:

 • En kat kr. 150,-
 • Anden kat i samme boks: kr. 125,-
 • Yderligere pr. kat i samme boks kr. 50,-

Helligdagstillæg:

 • D. 31/12 – 01/01: kr. 1000,- pr. kat.

Bestil din bedste vens pensionsophold hos os

Du kan bestille pension til din kat på følgende måder:

Husk! Bestil i god tid til højsæsonen:
Vinterferie (uge 7-8)
Sommerferie (uge 26-35)
Efterårsferie (uge 42)
Juleferie og nytår (uge 52-1)

Ønsker du at afbestille?

Vi opkræver 50% af beløbet for den bestilte periode, hvis du afbestiller:

 • Udenfor højsæson: mindst 1 uge før bestilt periode
 • I højsæson: mindst 4 uger før bestilt periode

Indlevering og afhentning

Pensionens katte har brug for ro og tryghed. Pr. 01/10/20 gælder derfor følgende tidsrum for indlevering og afhentning af din kat:

 • Morgen: 07:30 – 11:00
 • Aften: 16:30 – 18:30

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen, Veterinærkontrollen til at drive kattepension samt dyreinternat. Læs mere her: Fødevarestyrelsen

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.