Maria bruger sin stemme for kæledyr i nød

Maria bruger sin stemme for kæledyr i nød

Maria er i skrivende stund i gang med at skrive sit speciale til kandidat i Corporate Communication på Aarhus Universitet. Siden september 2019 har hun været frivillig kommunikationsmedarbejder hos The Voice of Pets.

Maria har altid haft et ønske om at hjælpe dyr i nød. Det går helt tilbage til barndommen, hvor hun gerne ville være dyrlæge. Det blev dog ikke den vej, hun tog.

”Som barn havde jeg et stort ønske om at blive dyrlæge, men mine kompetencer – eller mangel på samme – inden for naturvidenskaben banede ikke vej. Men nu kan jeg bruge mine kompetencer fra min uddannelse til at hjælpe kæledyr i nød på en anden måde”, fortæller Maria. 

Når man er kommunikationsfrivillig hos os, er ikke to dage ens. Den ene dag kan man skrive artikler, den anden dag kan man være i marken og tage billeder og videoer og den tredje dag kan man interviewe fagmedarbejdere. Vi har en lang række passionerede frivillige og kompetente fagfolk, som dedikerer meget af deres tid og har en stor viden inden for deres felt.

”Som frivillig får jeg mulighed for at møde mennesker, som jeg måske ikke ville have mødt i min hverdag ellers. Det er rart at komme herud, se og mærke den glæde, alle har for at hjælpe kæledyr og mennesker til et bedre liv”, fortæller Maria.

Maria er på kontoret én til to dage om ugen, så hun kan være en del af de mange opgaver i afdelingen.

”Jeg forsøger at komme, så ofte jeg kan. Men jeg føler bestemt ikke, at det er en forventning. Der er højt til loftet, og så længe at man kan sætte ord på, hvor meget man har tid og lyst, så skal vi i fællesskab nok finde ud af det”, forklarer Maria.

Til gengæld er hun glad for den fleksibilitet, der er, og at hun kan gøre brug af sine kompetencer til at være med til at hjælpe kæledyr og mennesker til et bedre liv.

”Der er uden tvivl et behov for kommunikationsfrivillige, for kæledyr i nød kan ikke selv bruge deres stemme, så det er vi som mennesker nødt til at gøre for dem,” slutter Maria.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.