Nødhjælp

Nødhjælp

Af Laerke - 31. Mar 2020

Vores dyreværnskonsulent hjælper i sager og spørgsmål omkring dyr, der vanrøgtes eller bliver mishandlet. Vores konsulent besøger dyret og dets ejer, og ofte får vores dyreværnskonsulent en god snak med ejeren, som så retter op på de ting, der gav anledning til besøget. Dyreværnskonsulentens arbejde tager blandt andet udgangspunkt i dyreværnsloven, dyrevelfærdsloven. I grove tilfælde bliver politiet involveret.

Vil du anmelde dyremishandling som en dyreværnssag, så kan du gøre det her:

KOntakt os her

Hvis du påkører et dyr eller finder et dyr, der er kommet til skade, kan du ringe til dyrenes vagtcentral på tlf.: 1812. Telefonen er døgnbemandet, og du kan ringe fra hele landet.

Hvalpefabrikker

Oplever du større aktiviteter, der kompromitterer dyrevelfærden, skal du kontakte politiet. For eksempel, hvis du har mistanke om hvalpefabrikker, er det vigtigt, at du kontakter politiet, som både kan rådgive dig om, hvordan du skal forholde dig, og som kan modtage de oplysninger, du har og eventuelt arbejde videre med sagen.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.