Opdatering: Dyreinternatet går i nødberedskab

Opdatering: Dyreinternatet går i nødberedskab

Opdatering den 20. april 2020: 

Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger.

  • Vores telefon er fortsat lukket grundet nedsat bemanding på internatet.
  • Ønsker du at adoptere et kæledyr, beder vi dig lave en aftale med os. Vi modtager kun besøg efter aftale. Send en mail til info@thevoiceofpets.dk.
  • Har du fundet et herreløst kæledyr, kan du kontakte os på info@thevoiceofpets.dk.
  • Står du i en akut situation med et kæledyr, kan du kontakte os på info@thevoiceofpets.dk.
    Tak for din forståelse!

Opdatering: Dyreinternatet går i nødberedskab

Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger og lukker helt ned for aktiviteterne på internatet indtil situationen er stabiliseret.

Vi lukker ned for alle besøg og for vores telefon. Samtidigt har vi sikret, at alle kæledyrene fortsat får de bedst mulige forhold i denne svære tid for Danmark og verden.

Har du en akut situation for et kæledyr, kan du kontakte os på mail: info@thevoiceofpets.dk.

Følg med på vores hjemmeside og på Facebook.

 

11. marts 2020
Vi følger sundhedsmyndighedernes råd for at mindske smittespredning af coronavirus/COVID-19, og lukker derfor midlertidigt dyreinternatet for besøgende. Vi må træffe vores forholdsregler, for hvis vores medarbejdere bliver smittet, har vi ingen til at passe kæledyrene.

Vi har kun åbent for besøgende efter aftale med os. Hvis du skal aflevere eller adoptere et kæledyr, eller aflevere/hente dit kæledyr i vores pension, skal du tage kontakt til os og lave en aftale.

Vi informerer her på siden og på Facebook, når internatet er åbent for besøgende igen.

Certificeringer og re-certificeringer af psykiatriske servicehunde bliver midlertidigt også udsat. Dette gælder indtil d. 31. marts 2020, hvorefter vi forholder os til den aktuelle situation. Udover smitterisikoen vil en test ikke være praktisk mulig, fordi trafikken og menneskers tilstedeværelse i det offentlige rum ikke vil afspejle den normale dagligdag, hvor hunden skal hjælpe sit menneske.

Er du bruger af en psykiatrisk servicehund, opfordrer vi dig til at række ud til dit netværk, så du og din hund ikke kommer i ubehagelige og belastende situationer, f.eks. i supermarkeder hvor der i disse dage kan være mange mennesker. Og generelt følge forholdsregler sundhedsmyndighederne giver os danskere.

Vi håber på din forståelse – tak!

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.