Pas på kaninen i vinterkulden

Pas på kaninen i vinterkulden

Af Laerke - 20. Apr 2020

Når vejret bliver koldere – har det stor betydning for kaninerne

Hvis du har en udekanin, skal den ikke direkte sættes ind i stuen og bo, men gradvist vænnes til en højere temperatur. De kan sagtens bo udenfor hele året. Dog skal du sikre dig, at den har et isoleret hus, hvor der er ly for vind og vejr. Og hvis du har en indekanin, skal den ikke sættes udenfor og bo. Kaniner er nemlig meget følsomme overfor store temperaturændringer. De sætter deres pels efter, hvordan temperaturen er.

På internatet i Tranbjerg betyder det, at vi om vinteren ikke formidler kaniner ud i hjem, hvor de skal gå udenfor om vinteren, og vi tager ikke kaniner ind, som har været udekaniner, fordi temperaturforskellen vil være for stor for kaninen.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.