Pasning og træning af din hund

Af Laerke - 14. Jul 2020

Før du anskaffer dig en hund, er der mange vigtig overvejelser, du bør gøre dig. En af dem er, om du har tid, lyst og tålmodighed til at bruge den tid og energi det kræver at træne med din hund. Træner du ikke forskellige discipliner med din hund, kan det have negative konsekvenser for jeres liv sammen.

Vi har samlet en masse gode råd og vejledning til forskellige ting du og din hund bør træne sammen, så i kan få en skøn tilværelse sammen.

Udnyt tiden: Træn alene-hjemme med din hund

Der kommer en tid efter corona-krisen, hvor vi er tilbage på arbejdet. Så skal hunden omstille sig til en hverdag med mange timer alene.

9 gode råd om hunde og sommervarme

Sommeren er over os. Men hvad skal man som hundeejer være opmærksom på i sommervarmen?

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.