Ernæringsrådgivning for din hund

Ernæringsrådgivning for din hund

Af Laerke - 31. Mar 2020

Ernæringsrådgivning gør en forskel

Kosten har stor betydning for hundens fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke hundens adfærd og trivsel. Vi observerer hundens bevægelser, pels og adfærd, og rådgiver dig om, hvordan du bedst fodrer din hund.

Sundhed er en helhedsbetragtning

Alle hunde har brug for pleje, både fysisk og psykisk. Vi ser altid på hunden som en helhed, fordi det indre hænger sammen med det ydre. Vores dygtige fagfolk kan rådgive dig om stort set alt og hjælpe dig og din hund godt på vej, så I får det bedste liv sammen.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.