Sundhed for din kanin

Sundhed for din kanin

Af Laerke - 31. Mar 2020

Sundhed for din kanin er en helhedsbetragtning

Alle kaniner har brug for pleje, både fysisk og psykisk. Vi ser altid på kaninen som en helhed, fordi det indre hænger sammen med det ydre. Vores dygtige fagfolk kan rådgive dig om stort set alt og hjælpe dig og din kanin godt på vej, så I får det bedste liv sammen.

Ernæringsrådgivning gør en forskel

Kosten har stor betydning for kaninens fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke din kanins adfærd og trivsel. 

Vi observerer kaninens bevægelser, pels og adfærd, og rådgiver dig om, hvordan du bedst fodrer din kanin.

Kloklip hjælper din kanin med at forblive sund og rask

Sundhed for din kanin

Kaniners klør vokser hele tiden, derfor anbefaler vi at din kanin får klippet klør ca. hver anden måned med en speciel kloklipper. Ønsker du at få din kanins klør klippet af en professionel, tilbyder vi kloklip på vores internat.

Kontakt os

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.