Foderanalyse for din kanin

Foderanalyse for din kanin

Af Laerke - 24. Apr 2020

Får min kanin det bedste foder?

Det spørgsmål er der mange kaninejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige ernæring er vigtig for, at din kanin trives både fysisk og psykisk. Vi tilbyder derfor en analyse af din kanins eksisterende foder, for at finde ud af om din kanin mangler noget.

Til konsultationen skal du medbringe en pose af foderet samt din kanin. Du vil få tilsendt et svar på foderanalysen og en anbefaling af foder på e-mail inden for en uge.

Sundhed er en helhedsbetragtning

Alle kaniner har brug for pleje, både fysisk og psykisk. Vi ser altid på kaninen som en helhed, fordi det indre hænger sammen med det ydre. Vores dygtige fagfolk kan rådgive dig om stort set alt og hjælpe dig og din kanin godt på vej, så I får det bedste liv sammen.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.