Kloklip

Kloklip

Af Laerke - 31. Mar 2020

Kaniners klør vokser hele tiden, derfor anbefaler vi at din kanin får klippet klør ca. hver anden måned med en speciel kloklipper. Brug aldrig en saks eller negleklipper beregnet til mennesker, da der er risiko for at din kanins klør flækker. Inde i neglen løber en blodåre, som ikke må klippes i, da det gør ondt på din kanin og bløder meget. Du skal være opmærksom på, at blodåren kan være svær at se på kaniner med mørke klør.

Det er også vigtigt at være opmærk på, at holde kaninen korrekt. Holder du ikke din kanin fast nok, kan den spælle og gøre processen meget vansklig. Holder du den alt for hårdt, kan du i værste tilfælde påføre din kanin skader på rygsøjlen.

I naturen bliver kaniners klør slidt ned, ved at de graver huler og gange, men da det er de færreste kaninejere, der kan tilbyde den mænge gravetid er det nødvendig at gøre noget aktivt for at holde kaniners klør.

Ønsker du at få din kanins klør klippet af en professionel, tilbyder vi kloklip på vores internat.

 

Behandler Dorthe Pedersen er veterinær ernæringsterapeut.

Book kloklip ved vores ekspert Dorthe Pedersen

Vælg et tidspunkt via linket
Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg J
149 kr.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.